kedzior 29 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Siema! Jest to pierwszy konkurs z serii "Quiz Kedziora." Wymagania 1. Posiadasz mikrofon2. Posiadasz TS3Zasady:Są jasne i proste. Odpowiadasz na pytania w komentarzu, nastepnie 5 najlepszych osób spotyka się ze mną na TS w II rundzie i odpowiada ustnie. Wygrany otrzymuje nagrodę.Nagroda:I miejsce: BayonetII miejsce: KluczIII miejsce: 2 skrzynie Pytania: (według wprowadzenia test jest o mnie. Możecie korzystać ze wszystkich źródeł) Podpowiedz! Gram na cs:go mod! 1. Jak brzmi moje imie? 2. Z jakiego wojewódctwa pochodzę? 3. Do której klasy chodzę? 4. Jaką mam rangę obecnie? 5. Jaki był mój pierwszy skin? 6. Z kim gadam najczęściej na TS3? 7. Czy dropnąłem kiedykolwiek kose?8. Czym wole grać AK/M4?9. Jak M4 to z tłumikiem czy bez? 10. Mój dawny nick na CS 1.611. Ile mam lat? 12. Czy mam karambita? KOLEJNE PYTANIE BĘDĄ OCENIANE GDY ZDAŻY SIĘ REMIS! 1. Kolor oczów? *2. Kolor włosów? *3. Wysokość? ( Jeżeli mam pow 253 to podajcie 2.5m) * 4. Moja płeć ? * 5. Ulubiony przedmio? * * pytania dodatkowe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 (edited) Czyli bawią sie osoby tylko takie które Cie znają? >.< Edited March 19, 2016 by Omєga * 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedzior 29 Posted March 19, 2016 Author Share Posted March 19, 2016 Czyli bawią sie osoby tylko takie które Cie znają? >.< W sumie racja >,< KONKURS TYMCZASOWO ZAMKNIĘTY! Nowy #1 pojawi się wkrótce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,251 Posted March 19, 2016 Root Share Posted March 19, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Ciekawe z kim to uzgadniałeś, bo na pewno nie ze mną. Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts