NoN4m3 33 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Typ Pracy: AvatarWymiary: na forumRender, Stock: -------- stamtąd gdzie bierzecie dobre avatary Napis/y: NoN4m3Tematyka: dziewczynyKolorystyka: mają być żywe kolory, żadnych przyciemnianych avatarówInne: Oczywiście za każdą pracę leci +WzorTyp Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dokladne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracy*Tematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory ktore powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego* - Oznacza ze punkt musi zostac uzupelnionyINFORMACJE:-Zlecenia Darmowe dotycza pojedynczych prac.-Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzien.-Osoby ktore maja na koncie warna nie zostanie wykonane.-Jezeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamkniete.-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie musisz miec 20 postow.-Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl.-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie, musisz byc zarejestrowany min. 7 dni na forum.-Praca musi zostac dodana na nasz IHost.-Ustawienie pracy na awatar badz sygnature uwaza sie za wykonanie zlecenia.-Temat uzytkownika, ktory przez 3 dni nie wybierze pracy, zostaje zamkniety. Edytowane 19 Marca 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Fajne fajne lecz poczekam na więcej prac. Edytowane 19 Marca 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) #edit Edytowane 19 Marca 2016 przez Pynia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Bardzo mi się podobają te avatary ale gdybyś temu avatarowi usuneła to przyciemnione pod nickiem byłbym wdzięczny EDIT: co do tego avatara żeby litery i cyfry się wyróżniały jakimś kolorem z tego jasnego tła i było by genialnie Edytowane 19 Marca 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LabekDesign 40 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Trochę zajęła mi obróbka zdjęcia, mam nadzieję, że to docenisz i w razie czego napiszesz co zmienić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Trochę zajęła mi obróbka zdjęcia, mam nadzieję, że to docenisz i w razie czego napiszesz co zmienić. Wielkie WOW!! Jestem zdziwiony, że masz aż taki talent a przy tym wybrałeś akurat mnie za co jestem ci wdzięczny a co do zmiany to tylko kolor napisu i tego świecącego pod napisem a kolor niech będzie pomarańczowy ponieważ różowy niezabardzo domnie przemawia no chyba, że wymyślisz jeszcze lepszy kolorek by do tego avatara pasował a potem wybiorę spośród tych dwóch. Edytowane 20 Marca 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LabekDesign 40 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Tu masz wersję z już poprawionymi kolorami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Tu masz wersję z już poprawionymi kolorami Genialne! Dzięki wielkie. Temat do zamknięcia. Inaczej mówiąc perkcyjnie odj*bane Edytowane 20 Marca 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi