DR4K3N 0 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) 1.Nick:DR4K3N2. Imię:Adrian3. Wiek:14 lat4. Znajomość AMX (1-10): 45. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Składka (tak/nie):nie7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/ryby35/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:NIE9. Parę słów o sobie **:Jestem fanatykiem gier typu cs:go spędzam dużo godzin na serwerze deathrun, nie mam zbyt duzo rzeczy do robienia a bardzo lubie grać w cs:go w nie standardowe tryby gry.10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Administratorem chciałbym zostać, ponieważ na serwerze w okolicach godzin porannych w weekendy często brakuje osoby która zaaopiekowałaby sie serwerem, a ja o tych godzinach bardzo często gram.Z tego co wiem na serwerze Deathrun cs:go jest dużo ludzi nawet w rano czy wieczorem, dlatego 1 osoba z grona administratorów zawsze mogłabybyć o tej godzinie.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:TAK :STEAM_0:0:14128102212. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:około 3-4 godzin w weekendy13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze około godziny 16-18 w weekendy około 7 do 18(jestem przy komuterze)14. Staż w Counter-Strike 1.6:NIE15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TAK, lecz na innych serwerach Edytowane 19 Marca 2016 przez DR4K3N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jestem na Nie Brak Steam Amx Wiek zabawny,pewnie jesteś bez mutaccji ! Gt Brak składki nie wykupisz admina bez składki Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Na nie chyba pomyliłeś działy Edytowane 19 Marca 2016 przez DziQu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie W złym dziale napisałeś podanie Pozdrawiam Hepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR4K3N 0 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jestem na Nie Brak Steam Amx Wiek zabawny,pewnie jesteś bez mutaccji ! Gt Brak składki nie wykupisz admina bez składki Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Po pierwsze pomyliłeś wzór. Ten, którego użyłeś jest na serwer 1.6 Po drugie wypowiadanie się we własnym podaniu grozi jego natychmiastowym odrzuceniem. Jestem na NieBrak SteamAmxWiek zabawny,pewnie jesteś bez mutaccji !GtBrak składki nie wykupisz admina bez składkiPozdro. Tego to ja nawet nie komentuję :facepalm: Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi