Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Imię: Tomasz Wiek: 15(prawie 16) Kontakt: Steam TeamSpeak Forum, jeżeli ktoś bardzo chce to gg. Twój nick na TS3: Gemciu/snexia Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ ostatnio lemiwiki złożył rezygnacje, grzechu tak samo, a adminów nie ma 24h na dobę więc chciałbym spróbować. Innym powodem jest to ,że lubie pełnić tą funkcje o czym świadczy ilość "przeadminowanych" godzin na tej sieci. Pewnie ktoś napisze ,że skoro napisałem ,że nie będę obecny w ciągu 4-7 dni na serwerze to tutaj też tak będzie, właśnie na ts mogę wejść i poprostu siedzieć i zajmować się swoimi sprawami, innaczej na serwerze. Umiem zachować kulturę jeżeli ktoś tego wymaga, i jestem pomocny. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Nie wiem jaki dokładnie więc dam 5/10. Ile czasu spędzasz na TS3: 2 godziny codziennie, nawet więcej. Teraz miałem chwilę nieobecności bo mieliśmy treningi do ostatniego meczu w sezonie. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 4/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Słabe, ogarniam dodawanie rang, mniej więcej tworzenie kanałów a tak to nie wiem co mógłbym powiedzieć o swojej znajomości. Najwyżej pride mi wytłumaczy Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie. -Wiek. -Niska znajomość Ts3. -Brak doświadczenia jak na tak rozwinięty serwer. -"Umiem zachować kulturę, jeżeli ktoś tego wymaga." Z reguły osoba pełniąca tą funkcję powinna posiadać kulturę osobistą, a nie tylko wtedy, gdy jest od niego ona wymagana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Na duże NIE -wiek -aktywność -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na nie Nie kojarzę obecnie twojego nicku parę razy gdzieś Cię widziałem ale tak to nie Niskie doświadczenie a myślę,że nam obecnie przyda się admin,który nam pomoże a nie będziemy musieli go uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 27 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Brak poparcia adminów serwera, więc ja też jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 27 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi