Maus 833 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Maus 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: ToXyn 4.IP/SID oskarzanego*: ToXyn STEAM_ID_LAN 80.50.121.234 Nonsteam KontoNEO 5.Data i godzina: 10:21 2016-03-21 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://www36.zippyshare.com/v/l7PRMqCG/file.html 7.Opis sytuacji: Gracz ToXyn kiedy byłem na ns obraził mnie słownie od "idioty" potem napisał, ale, że mi ss'y z ns się nie zapisują to wszedłem na steam też go zabiłem, a On na to (Jest na ss'ie). *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 21 Marca 2016 przez Maus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tak zgadzam się obraziłem go ale słusznie poza tym się już zdenerwowałem. Obaj się sobie nie dajemy a ja chciałem załagodzić spór i postanowiłem się mu dać w nadziei że on też mi się da w przyszłości. No ale się nie dał i go wyzwałem jak dostane bana to trudno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 "Obraziłem go słusznie" Ftw? To się nawzajem wyklucza. Skarga jak najbardziej słuszna, a delikwent się jeszcze przyznał. LOL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Weźcie wy chłopaki sie w garsc idzie wiosna a wy spinacie sie o te lvl, exp itp itd spokojnie na luzie panowieskarga słuszna jeszcze sie przyznał tak samo jak do skracania wczoraj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Skarga jak najbardziej słuszna, ale niewnoszące nic wypowiedzi osób trzecich nie są tu potrzebne, tak na przyszłość. Skarga przyjęta.Gracz został zbanowany na okres 4 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi