dawid 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Imię : DawidNick: Head : I tyle ?!Wiek : 16 niedługo 17Znajomość AMXX[(1/10) : Nie umiem tego określić , ale myślę , że dosyć dobrze ogarniam.Mikrofon(tak/nie) : Tak.Składka(tak/nie) : Zobaczymy ( może tak , może nie , zależy jak z kasą )Steam/NS : STEAM_0:0:492174694 Kontakt:: PW , GG , SKEYP , E-MAIL , Nr.Fona.Dlaczego ty? :: Tak sobie ostatnio grałem trochę i widzę , że admina przez cały dzień nie ma ;D , a cheatów bardzo dużo ;/ , np. w środę rano grały po 5 aimów + do tego z 8 na wh... Ja bym chciał ogarnąć ten serwer ponieważ np. " Dzisiaj , piątek grający jakiś koleś na serwie a widzę go naprawdę często mówił że szkoda że nie ma admina i na takim fajnym serwerze graja same cheatery , myślę że jestem lubiany na serwerze ( kulturalny , nie wyzywam nikogo ) Więc to tyle odemnie.Ilość godzin przegranych na serwerze : Oj nwm. Za dużo nie ponieważ gra , gdy ktoś gra na aimie , wh nie ma sensu przecież... więc jak gra aimer a jest to codzienne to wychodzę bo nie ma sensu.Link do Reklam :http://cs-prosiaczek.pl/Thread-Cs-classic-pl-Serdecznie-zaprasza-Najlepsza-sie%C4%87http://cs-hax.com/cs-classic-pl-serdecznie-zaprasza-najlepsza-sie-t92916.htmlhttp://www.cs-fpg.pl/reklamy-serwerow-cs-1-6/ - akceptacja moderatora musi byc ;)http://cs-nolife.pl/viewtopic.php?p=2109#2109http://cs-maxskills.pl/showthread.php?38596-Cs-classic-pl-Serdecznie-zaprasza-!!!-Najlepsza-sie%E6&p=156335#post156335Z góry dzięki. Ps : Teraz mam więcej czasu ponieważ w szkole all już ogarnełem oceny 4 wzwyż żadnej , a bierzmowanie także już się nauczyłem tego czego musiałem więc mam owiele więcej czasu na gre. A i chciałbym się zapytać czy dostanę UB na mojego steama ? Bo nwm. naprawdę za co mam tam bona gdy nigdy nie grałem tam na steam.O przepraszam no wchodzi 2 adminów prowokator a także brkoone ale itak cały dzień nie mogą być więc 2 admów na serw to troche mało moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dziś na chwilę wbiłam na serwer , pograłam może z 5min i od razu wyszłam z powodu cziterów . Podanie ładnie napisane , duża aktywność na forum , jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqr3byk 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Na tak bardzo ładne podanie przekonujące tylko zrób reklamy i wszystko bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Spoko , spoko jak widać już edytowałem i dodałem reklamy Proszę o dalsze komentarze z waszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Na tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Na tak mysle ze da rade ma reklamy skladka jeszcze amx ok nie ma sie do czego przyczepic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Naa tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanienormalnY 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 HAHA troche rozbawilo mnie twoje podanie . Po pierwsze nie masz 16 czy tam 17 lat slyszalem twoj glos max 13. Po drugie gdy bylem adminem dostales ode mnie bana za wh Wstawiles ss ktorymi bawiles sie w paincie i nie tylko ja to widzialem DUZE NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Usuncie ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanienormalnY 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Zwracam honor rozmawiałem z graczem i się wyjasnilo zmieniam zdanie na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NavI^ 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi