AdassieeK 0 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Witam, Przychodzę z takim za pytaniem, czy ktoś z was tego forum nie chciałby się przyłączyć do nowo powstałej(no miesiąc) drużyny w grze Counter-Strike Global Offensive. Jest nas 10, mamy zamkniętą grupę na facebook'u oraz prywatnego Team Speaka. Czego oczekujemy: - Rangi gold III i większe - 15+ lat - Grania zespołowo, zero indywidualności - Posiadania TeamSpeak3 - Co oferujemy: - Treningi na różnych mapach - Miło spędzony czas na TS3 - Wspólne mecze -Prywatne mecze 5 vs 5 Więc jak ktoś chcę się więcej dowiedzieć piszcie priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 To chyba bardziej odpowiedni dział do takich pogaduszek, http://forum.cs-classic.pl/forum/27-pogaduchy/ Szanujmy siebie i napisz tam prosze ten tema, albo poproś moderatora o przesunięcie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GryTrean 676 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Przeniosłem temat, mam nadzieję, że dobrze zrobiłem i nie zostanę przez to ukarany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts