GryTrean 677 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Dodać plugin, który pokazuje czy admin jest online. Chodzi o to, że jak jest kanał admina to obok nazwy było by coś w tym stylu: ,,Nazwa'' - Dostępny/Niedostępny/Dostępna/Niedostępna Widziałem to na innym tsie i się to przydaje, bo wtedy wiadomo czy admin jest dostępny czy też nie. Nie zawsze siedzą na swoich kanałach a kanałów jest sporo więc na pewno się to przyda. Pozdrawiam #Edit Załączam screenshota KLIK Edytowane 22 Marca 2016 przez GryTrean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Powiem szczerze,ze nie głupi pomysł. Ja bym był za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Popieram ten pomysł, jestem za. Nie widziałem jak to wygląda ale myśle ,że fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie jest to plugin, a skrypt na bota. Nie wiem jak na tym tsie, czy jest w ogóle taki bot, ale wiem, że bez bota ani rusz, bardzo przydatna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: To nie zostanie dodane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi