GryTrean 676 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 (edited) Dodać plugin, który pokazuje czy admin jest online. Chodzi o to, że jak jest kanał admina to obok nazwy było by coś w tym stylu: ,,Nazwa'' - Dostępny/Niedostępny/Dostępna/Niedostępna Widziałem to na innym tsie i się to przydaje, bo wtedy wiadomo czy admin jest dostępny czy też nie. Nie zawsze siedzą na swoich kanałach a kanałów jest sporo więc na pewno się to przyda. Pozdrawiam #Edit Załączam screenshota KLIK Edited March 22, 2016 by GryTrean 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,569 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Powiem szczerze,ze nie głupi pomysł. Ja bym był za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1,145 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Popieram ten pomysł, jestem za. Nie widziałem jak to wygląda ale myśle ,że fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeO12 369 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Nie jest to plugin, a skrypt na bota. Nie wiem jak na tym tsie, czy jest w ogóle taki bot, ale wiem, że bez bota ani rusz, bardzo przydatna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,255 Posted March 28, 2016 Root Share Posted March 28, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: To nie zostanie dodane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts