Besi523 3 023 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zgodnie z tym co zapowiadałam ~ każdy admin oraz strażnik może dopuścić się jednego mniejszego błędu. W tym temacie będę zamieszczała każdego admina bądź strażnika, który dopuścił się jednego błędu ~ przy drugim wylatuje z rangi. Każdym adminie bądź strażniku po otrzymaniu ostrzeżenia przy nicku pojawi się "•×•" Admini: @Matthew.@WujoS @KonWoy @Micase •×• @FuhrerOfFanta Strażnicy: - Oczywiście każda z tych osób ma prawo do odwołania się od ostrzeżenia pisząc wyjaśnienie na PW. Pozdrawiam, 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 1.6 Zakazane jest uprzykrzanie gry sojusznikom 2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze. 2.4 Zakazane jest nadużywanie mikrofonu oraz spamowanie na chacie. Osoby takie jak: @B!@ck @GryTrean @Szajbus @P5YcHoOo Otrzymują ostrzeżenie za niezareagowanie na zachowanie gracza ~ używanie przez całą rozgrywkę takich samych bindów, pisanie rasistowskich tekstów. W przypadku gracza @Szajbus to ostrzeżenie uniemożliwia mu awans na rangę wyżej, a podanie zostaje odrzucone. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/46502-skarga-na-guarda-rastafanta/ Za swą postawę na serwerze otrzymuje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie @FuhrerOfFanta ~ ze względu iż jest nowy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 2 mapy spy_vs_spy z niedzieli oraz poniedziałku Ostrzeżenie leci do: Jedno chociażby najmniejsze twoje Jan wykroczenie i wylatujesz z administracji. - Zero reakcji na pytanie gracza - Zero reakcji na obcokrajowców którzy nadużywali mikrofonu później zaczęli przeklinać - Pozwolenie swojemu sojusznikowi na kapienie dłużej niż 10 sekund - Nadużywanie mikrofonu - Nie ogarniecie chaosu Mówiłam, że będę oglądać demka podczas mojej nieobecności. ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Mapa clouds z wtorku Ostrzeżenie dostaje @Micase Ze względu na swoje karygodne zachowanie, groźby w stronę pewnego gracza, niezachowanie kultury i za to, że dajesz ponieść się emocjom, jestem zmuszony dać Ci warna. Pamiętaj, że drugi skutkuje usunięciem z administracji. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Matthew. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi