Besi523 3,023 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Zgodnie z tym co zapowiadałam ~ każdy admin oraz strażnik może dopuścić się jednego mniejszego błędu. W tym temacie będę zamieszczała każdego admina bądź strażnika, który dopuścił się jednego błędu ~ przy drugim wylatuje z rangi. Każdym adminie bądź strażniku po otrzymaniu ostrzeżenia przy nicku pojawi się "•ו" Admini: @Matthew.@WujoS @KonWoy @Micase •ו @FuhrerOfFanta Strażnicy: - Oczywiście każda z tych osób ma prawo do odwołania się od ostrzeżenia pisząc wyjaśnienie na PW. Pozdrawiam, 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 1.6 Zakazane jest uprzykrzanie gry sojusznikom 2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze. 2.4 Zakazane jest nadużywanie mikrofonu oraz spamowanie na chacie. Osoby takie jak: @B!@ck @GryTrean @Szajbus @P5YcHoOo Otrzymują ostrzeżenie za niezareagowanie na zachowanie gracza ~ używanie przez całą rozgrywkę takich samych bindów, pisanie rasistowskich tekstów. W przypadku gracza @Szajbus to ostrzeżenie uniemożliwia mu awans na rangę wyżej, a podanie zostaje odrzucone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/46502-skarga-na-guarda-rastafanta/ Za swą postawę na serwerze otrzymuje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie @FuhrerOfFanta ~ ze względu iż jest nowy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 2 mapy spy_vs_spy z niedzieli oraz poniedziałku Ostrzeżenie leci do: Jedno chociażby najmniejsze twoje Jan wykroczenie i wylatujesz z administracji. - Zero reakcji na pytanie gracza - Zero reakcji na obcokrajowców którzy nadużywali mikrofonu później zaczęli przeklinać - Pozwolenie swojemu sojusznikowi na kapienie dłużej niż 10 sekund - Nadużywanie mikrofonu - Nie ogarniecie chaosu Mówiłam, że będę oglądać demka podczas mojej nieobecności. ;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew. 49 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 (edited) Mapa clouds z wtorku Ostrzeżenie dostaje @Micase Ze względu na swoje karygodne zachowanie, groźby w stronę pewnego gracza, niezachowanie kultury i za to, że dajesz ponieść się emocjom, jestem zmuszony dać Ci warna. Pamiętaj, że drugi skutkuje usunięciem z administracji. Edited August 30, 2016 by Matthew. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts