Borek 19 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 1. Nick: Malborek2. Imię: Krystian3. Wiek: 204. Znajomość AMX (1-10): 7-85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Nie (Wyjaśnię z opiekunem serwera)7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Malborek/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Krystian, 20lat. Uczęszczam do szkoły o profilu mechanik pojazdów samochodowych. Lubię spędzać czas z przyjaciółmi, imprezować, a w wolnych chwilach posiedzieć przed kompem i pograć. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać adminem, ponieważ czas adminów siedzących na serwerze jest ruchomy. Nie zawsze kiedy wejdę na serwer, jest admin. Co wiąże się również z łamaniem regulaminu poprzez graczy. Chciałbym pomóc reszcie team'owi w zapobieganiu tego.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W dni robocze (pon-pt.) 2-3 godz. W weekend 4 lub więcej.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze (17-22). Weekendy (różne pory dnia).13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 6-7lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na tym serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Tak więc :Lata +AMX +Mikro +Składka -GM + (choć cie rzadko spotykam)Nie rozpisałeś się za bardzo w punkcie 8 -Staż +Moim zdaniem nie masz tylko 2 z wymienionych powyżej punktów. Myślę że szansę można ci dać Jestem za okresem próbnym.To tyle z Mojej Strony ~~ MrDevix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) jak dopiero przywitanie pisałeś, nie ma sensu tego komentować.. wróciłeś niedawno i na adma, nie. Widzisz Drogi Pawełku że ja większość akcji, tu podań na adminów , skarg etc etc.. omijam, tego typa nie lubie może dlatego się tutaj wypowiedziałem, już można wnioskować że jednakże mylisz się że nie znam sytuacji, nie znam typa... Edytowane 23 Marca 2016 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 jak dopiero przywitanie pisałeś, nie ma sensu tego komentować.. wróciłeś niedawno i na adma, nie Widzisz Siwy, wypowiadasz się tam gdzie nie grasz, gdzie nie znasz sytuacji na serwerze. Zakładam, że nawet go nie znasz i przez takie głupie myślenie ktoś kto może się przydać serwerowi może zostać odrzucony. Oświecę Cię był tutaj adminem i sprawował się bardzo dobrze. Jestem za okresem próbnym, serwer potrzebuje adminów, a ty grasz w miarę. Byłeś tutaj adminem i ogarniałeś wszystko "pięknie-ładnie". Podanie "ujdzie" choć można było się spodziewać lepszego. Gracz znany, długo gra na serwerze (dłużej ode mnie). Jesteś pełnoletni, posiadasz mikro. Większych przeciwwskazań nie widzę. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jestem za okresem próbnym. Wiek + Mikro + GT +/- (do nadrobienia) AMX + Też jest plusem, że miałeś tutaj admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na TAK , mimo że nie gram już na ZM znam typa i mam nadzieje że jest taki jakiego go pamiętam . + Wiek + Mikro + Amx + Godzinki nadrobi (najmniejszy problem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na tak Wiek mikro amx -słabo rozpisane podanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Na tak + wydaje sie ogarniety + wiek + amx - składka - słabe podanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi