Besi523 3 023 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Początek wiosny, początek nowych nominacji! Widzisz osobę która w marcu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: -_- Q♥een Pawel.? Napis wykonany przez 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Omega Cały czas widze ,że się udziela w grach. Często widuje jak jest na forum, jest redaktorem na fb i po raz kolejny robi zapowiedź karaoke.Hames wtf XD Edytowane 23 Marca 2016 przez Classic Team Gemciu 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Nick: WeronikaPowód: Ona ciągle jest! Na sb jej pełno, zdj jej pełno, ze wszystkimi pogada, wszystkim pomoże, świetnie się zajmuje swoim działem. Robi zlecenia nawet jak ich nie ma (potwierdzone info). Podziwiam <3 Edytowane 23 Marca 2016 przez natalja 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Tymbarkowa Udziela się w dziale redaktorskim, robi pomysłowe konkursy jak " Zgadnij kto to" czy piszę ciekawe recenzje. Jest też zawsze pomocna 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Siwy Ponieważ bardzo dobrze zajmuje się działem UBT i jest aktywny Edytowane 23 Marca 2016 przez Hames 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nick:@polaczekkkkkkkkkk Powód: Użytkownik-weteran, bardzo długo jest już z nami. Posiadał funkcję admina, był opiekunem a teraz jest UBT. Wydaje się być konsekwentny i można z nim na luzie porozmawiać. Jako admin DD2 raczej nie sprawiał problemów, bo skarg na niego nie było, jest od niedawna UBT i wykonuje swoją robotę bardzo dobrze. Uważam go za godnego kandydata. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nick: @OG drosoPowód: Jailbreak to chyba aktualnie najbardziej rozwninięty serwer CS:GO. Jest to dodatkowo chyba najlepszy JB w polsce (patrząc chociażby na technike/pluginy). Droso, nie dośc, że napisał całego JB to jeszcze jest osobą miła, sympatyczną i BARDZO pomocną. Prawie codziennie pomaga mi z sourcepawnem którego się uczę, a jego pomoc jest strasznie przydatna. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nick: @SzeregowiecPL Powód: Dość rozpoznawalna osoba. Zajmuje się na bieżąco e-sportem oraz militariami. Do tego organizuje konkursy na sieci, a nagrody sam funduje. Ma range UbTeam chyba najdłużej z obecnych i co ważne jedyna osoba od cs GO. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Nick:: ORIONPowód: Wszędzie go pełno, jest pomocny, gdy trzeba cos wyjasnic lub potrzebujesz pomocy on zawsze jest ! Ze swoich obowizakow w UBT wywiazuje sie idealnie Edytowane 28 Marca 2016 przez InMyDreamS 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nick: EsmePowód: Jak ja widze to jest ciągle dobrze zajmuje się działem swojego serwera jak i Grafiki 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Omega Cały czas widze ,że się udziela w grach. Często widuje jak jest na forum, jest redaktorem na fb i po raz kolejny robi zapowiedź karaoke. Hames wtf XD Siwy Ponieważ bardzo dobrze zajmuje się działem UBT i jest aktywny Nick:@polaczekkkkkkkkkk Powód: Użytkownik-weteran, bardzo długo jest już z nami. Posiadał funkcję admina, był opiekunem a teraz jest UBT. Wydaje się być konsekwentny i można z nim na luzie porozmawiać. Jako admin DD2 raczej nie sprawiał problemów, bo skarg na niego nie było, jest od niedawna UBT i wykonuje swoją robotę bardzo dobrze. Uważam go za godnego kandydata. Nick: @OG droso Powód: Jailbreak to chyba aktualnie najbardziej rozwninięty serwer CS:GO. Jest to dodatkowo chyba najlepszy JB w polsce (patrząc chociażby na technike/pluginy). Droso, nie dośc, że napisał całego JB to jeszcze jest osobą miła, sympatyczną i BARDZO pomocną. Prawie codziennie pomaga mi z sourcepawnem którego się uczę, a jego pomoc jest strasznie przydatna. Nick: Weronika Powód: Ona ciągle jest! Na sb jej pełno, zdj jej pełno, ze wszystkimi pogada, wszystkim pomoże, świetnie się zajmuje swoim działem. Robi zlecenia nawet jak ich nie ma (potwierdzone info). Podziwiam <3 Te osoby zakwalifikowałem dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wygrywa Drugim razem proszę pisać więcej, ponieważ od teraz będę też brał pod uwagę to, jak opisano daną osobę, bo wygrać w tym przypadku powinien droso 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi