PumasS 483 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam, mam problem z mikrofonem. Dokładniej to z tym, że nie słyszę CT oraz TT. Mam CS 1.6 PRO z cs-classic. Pytałem się już kilku osób o co chodzi i dowiedziałem się, że muszę usunąć jakiś plik. Gram ostatnio na jb, ale na innym cs. Pisze to dlatego, że nie chce mi się przełączać ciągle cs'a Czekam na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Folder cs'a > cstrike > tu znajdziesz 2 pliki csxguard, usuń je. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Identyczną sytuację miał arnold. Pobrał tego cs i działa http://download.cs-classic.pl/counter-strike-1-6-standard-edition-classic/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi