PumasS 483 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Witam, mam problem z mikrofonem. Dokładniej to z tym, że nie słyszę CT oraz TT. Mam CS 1.6 PRO z cs-classic. Pytałem się już kilku osób o co chodzi i dowiedziałem się, że muszę usunąć jakiś plik. Gram ostatnio na jb, ale na innym cs. Pisze to dlatego, że nie chce mi się przełączać ciągle cs'a Czekam na pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Folder cs'a > cstrike > tu znajdziesz 2 pliki csxguard, usuń je. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz2pa 321 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Identyczną sytuację miał arnold. Pobrał tego cs i działa http://download.cs-classic.pl/counter-strike-1-6-standard-edition-classic/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,415 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts