ArekM 0 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Spr!nt^^ 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Hepi 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:12: 6 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji: Administrator o nicku hepi jest beznadziejny mutuje, banuje za nic... skraca mapy wyzywa itd... nie mam ip ani id ponieważ niedawno mnie zbanował i nie mam pojęcia o czym, napewno wiele graczy chciało by się go pozbyć, dziękuje. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Napisałeś w dziale dr 1.6 a nie csgo.Poza tym nie masz żadnych dowodów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Pomyliłeś działy poza tym dostałeś Bana za "Obraza Admina" obraziłeś mnie rano po czym uciekłeś Pozdrawiam Hepi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Brak dowodów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi