MalySzaryCzlowiek 1 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 1.Nick:Mały Szary Człowiek 2.Imię:Kuba 3.Wiek:15 4.Znajomość Sourcebans(1-10): 8 - Uczę Się 5.Sprawny i Działający Mikrofon: Tak 6.Składka(tak/nie): tak 7.Link Do Swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/461321 8.Parę Słow o Sobie : Nazywam się Kuba chodze do klasy 2 gimnazjum ,interesuje się piłką nożną , oraz dużo czasu spędzam na rower , posiadam wade wymowy ,,R", mam 170 cm wzrostu błękitne oczy ciemne włosy jestem zabawny oraz skromnym 15 Latkiem :# 9:Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Chciałbym zwalczać zło panujące na serwerze , często spotykam sie z sytuacją w której powinien zareagowac admin a takiego aktualnie niema na dr , dogaduje się z ludzimi ; nie powinno być ze mną problemów 10.Steam_ID:STEAM_0:0:95699152 11.Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 h dziennie :# 12.W jakich godzinach grasz : 18-21 w tygodniu oraz w weekend 13.Staż w CounterStrike Global Ofensive: 1 Rok i około 3 Miesiące /1300 H w CSGO 14.Czy Posiadałeś juz Admina : Nie nieposiadałem chciałbym podjąc wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na tak: -wiek -składka -mutacja Po twoim gt nie widać tego 2-3h dziennie.Nie miałeś doświadczenia jako administrator dlatego jestem za okresem próbnym 2 tygodni.Pokaż te "2-3h" oraz to że nadajesz się na to stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na tak, skladka, amx, wiek+/- i do czego bym mógł się przyczepić to słabo rozpisane podanie, ale ujdzie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Tak -15 lat , a nie 14 jak np. Ja - Składka - Kultura Osobista - Szacunek do innych osób - Czas na grę Mam nadzieje że okres próbny będzie dobrym rozwiązaniem ! Pozdrawiam Hepi Edytowane 24 Marca 2016 przez Hepi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 -mutacja -składka -zachowanie Jednym słowem jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 No co moje zdanie jest TAK: + Zachowanie, + Mutacja, + Aktywny na serwerze, + Składka (mniej ważna ale jest), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi