WujoS 297 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 1. Nick: WujoS 2. Imię: Kuba3. Wiek: 164. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/4756278. Parę słów o sobie **: Siema, mam na imię Kuba i liczę już 16 wiosenek, mieszkam w Poznaniu i interesuję się piłką ręczną oraz informatyką. Gdy zagrałem na DR bardzo ten tryb mi się spodobał i teraz już na nim gram od tego czasu trochę graczy mnie tam zna i mam nadzieję lubi.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ lubię grę na serwerze a nie zawsze są admini więc mam nadzieję że sprawdzę się w tej funkcji.10. Steam_ID: STEAM_0:1:9001382111. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 1 h wyżej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to 1-5 h a w weekendy to 2-7 h13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: To około 1,200 H ta tak to około 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem na tej sieci na JB cs:go Pozdrawiam WujoS. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na Tak - Wiek - Znajomość SB - Składka - Kultura osobista - Szacunek do graczy/graczek i Adminów - Staż CS:GO - Staż Jako Admin Pozdrawiam Hepi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Ojojo to się porobiło.Domyślałem się już od jakiegoś czasu że tak postąpisz.Szczerze tylko na to czekałem.Jesteś obecnie najlepszym kandydatem na to stanowisko. -Składka -Mutacja (kocham ten głos) -Doświadczenie -Wiek Mam nadzieję że dołączysz do ekipy chętnie Cię bliżej poznam.Powodzenia ! Jestem na tak. Edytowane 24 Marca 2016 przez staram 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Znam ciebie nie od dziś i wiem że na serwerze jesteś aktywny: +byłeś już adminem +aktywność +pomocny +zachowanie Jednym słowem jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 jestem na tak, mutacja, nie jestes rakiem, wszystko napisali juz wyzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi