Maselkowicz 0 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Mój nick na serwerze to Maklowicz ( wcześniej miałem Maselkowicz ) Mam na imię Kuba Mam 14 prawie 15 lat Dopiero zaczynam z AMX ale szybko się uczę więc moja znajomość to ok 5-6 Posiadam sprawny mikrofon który nie trzeszczy ani nie szumi (jak szumi to laptop gdy się przegrzewa ale kopiłem mate chłodzącą więc powinno to pomoc ) Składkę zapłacę ale w tedy gdy dostanę admina lub gdy będę mieć okres próbny Nie wiem co to GAME TRACER Hmm.Lubie anime i muzykę ,jestem cierpliwy i staram się być wyrozumiały oraz pomocny ( nie zawsze mi to wychodzi ) ale jeżeli ktoś nie przeszczega regulaminu to zgłaszam to adminowi (a jak go nie ma to dzwonie po BORIXONA) Adminem chce być ponieważ gdy gram o 13-14 to adminów często nie ma i dzieci bez mikra wchodzą do CT i robią FK a nie zawsze Borixon może przyjść i ich po banować , dużo osób chodzi po txt i zabijają w ten sposób na KILLDAY'U Posiadam steam ale z niego nie kożystam Gram dosyć sporo ok 3-4 h dzennie codziennie ale gdy będzie ładniejsza pogoda to zapewne ograniczę ten czas do ok 2 h dziennie W dni robocze to po szkole ( zależy od dnia od 13 a w poniedziałki od 17 ) w weekendy to różnie w piętki gram od 13 do 18 czasem do 22 a w soboty i niedziele to zależy ile trzeba zrobić w domu lub czy jestem u brata w odwiedzinach (nie ma on cs i nie moge u niego grać na serverze) w cs 1.6 gram od Sierpnia ,Września i od tamtej pory gram na serwerze ( ach te wspomnienia ) Nie posiadałem admina na żadnym serverze cs (tylko na servie kolegi w mc ) Mam nadzieję że dołączę do adminów i będę mógł pomagać przy utrzymuywaniu tego servera zdala od cziterów i innych debili POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dlaczego napisałeś podanie tutaj, a nie w szybkiej rekrutacji ? Twoje GT: http://www.gametracker.com/player/Maklowicz/193.33.177.87:27051/ Jestem na TAK. +ogarnia +kulturalny -/+ amx (to jest proste jedna komenda amxmodmenu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi