jasio683 0 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nick:SinduWiek:14Doświadczenie:Dobre. ;]Dlaczego ty:Chciałbym zostać grafikiem ponieważ lubię się w to bawić, robić pracę dla innych użytkowników, dodatkowo grafików na forum jest mało, więc myślę że moja praca się przyda. Dodam jeszcze, że spełniam każde wymaganie.Twoje prace[5]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Kopiowane podanie ode mnie, prac brak. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Pokaż prace ! 1. Co najmniej 40 postów na forum. Niema 2. Aktywność w dziale "Grafika" Nie udzielasz się 3. Odpowiednie doświadczenie graficzne . Niema 4. Zobowiązanie do wykonywania zleceń. Nie zobowiązujesz się 5. Co najmniej tydzień spędzony na naszym forum. Jest 6. Brak warnów. Jest Czyli : NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A gdzie parace twoje jakieś są ?? Nie spełniasz wymaganie wymienionych przez kolege wyżej FreshFreshFresh, NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 brak prac ... i co tu oceniacNIE/close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi