jasio683 0 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Nick:SinduWiek:14Doświadczenie:Dobre. ;]Dlaczego ty:Chciałbym zostać grafikiem ponieważ lubię się w to bawić, robić pracę dla innych użytkowników, dodatkowo grafików na forum jest mało, więc myślę że moja praca się przyda. Dodam jeszcze, że spełniam każde wymaganie.Twoje prace[5]: Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Kopiowane podanie ode mnie, prac brak. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Pokaż prace ! 1. Co najmniej 40 postów na forum. Niema 2. Aktywność w dziale "Grafika" Nie udzielasz się 3. Odpowiednie doświadczenie graficzne . Niema 4. Zobowiązanie do wykonywania zleceń. Nie zobowiązujesz się 5. Co najmniej tydzień spędzony na naszym forum. Jest 6. Brak warnów. Jest Czyli : NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiAŁy 16 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 A gdzie parace twoje jakieś są ?? Nie spełniasz wymaganie wymienionych przez kolege wyżej FreshFreshFresh, NA NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 brak prac ... i co tu oceniacNIE/close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts