mek 3 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Co do raszu na dd2, raszujemy tylko środek prawda? Więc dlaczego Ja dostałem bana za rasz na górnego? To jest to samo jak bym stał kolo anarchii. Proszę o wytłumaczenie mi tej całej sprawy. Skargi nie będę pisał i się ośmieszał za 5-cio minutowego bana. Czekam na wasze odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja osobiście nie banuje za rasz na górnego trupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek 3 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja osobiście nie banuje za rasz na górnego trupa Spoko spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 zróbcie z tego serwa teamplay dd2 bo powoli się tak robi. Ban za rasze? Jprd dajcie lasery jak na teamplayach i po sprawach a jeśli nie to nie banować za to bo ja nie widzę sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Więc wypowiem się tak, Za kampienie na respie jest ban.. a przeważnie dlaczego tt kampi na respie, no sprawa oczywista ct rashuje, do tego robi to perfidnie i specjalnie. Jak TT ma wykonywać cele skoro nie może wyjść do anarchii?.Pójdzie na B a w trupie i na B pełno ct.I nie da się nawet nic zrobić i runda jest już przewalona? Na logikę myśląc za respa mamy banować, a rasza mamy olewać? No to gdzie tu logika? Fuck logic, warto by było coś w końcu z tym zrobić, a więc mam pomysł zrobić takie linie że nie można przejść to by było najlepiej, a po 15 sekundach znikają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Pozwoliłem sobie zedytować mapę de_dust2, ażeby pokazać wam jak powinny przebiegać granice raszu. Są to granice, które kiedyś towarzyszyły na serwerach Teamplay. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/topic/44205-skarga-fam/ Tutaj masz mapke aktualna gdzie jest resp gdzie sa linie rashu . Ta mapa co polaczekkk dal jest tylko przykładem . Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) @Ruda te linie są wymyślone przez Siwego. Ja wrzuciłem linie rashu, które w środowisku Cs zostały przyjęte dawno temu.@Edit: Najlepiej jakby w końcu któryś z opiekunów zaktualizował regulamin ze zdjęciami co do linii rashu i linii respu TT Edytowane 26 Marca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek 3 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Popieram polaczka Zróbcie te linie i będzie po kłopocie Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 a ja mam propozycję żeby wywalić ten śmieszny rasz bo to nie jest serwer teamplay . został on stworzony po to żeby tt nie kampiło na respie .. nowi gracze przychodzą nei znają regulaminu i też kampią, zawsze ktoś będzie siedział na tym respie nauczcie się w końcu że nic tego nie zmieni !!!!z tego co wiem duża ilość osób jest za tym żeby przywrócić możliwość raszowania zresztą nowi gracze wchodzą raszują i dostają bana i co ? mają w dupie taki serwer bo gdyby nie chcieli raszować poszli by na serwer teamplay. albo po prostu pilnowali bsów. gdy byłem opiekunem był dozwolony rasz i tt kampiło na respie dłużej niż powinno ale wtedy nikt sie o to nie czepiał bo oni się bronili tylko a teraz tylko co chwila jakieś problemy bo ktoś raszuje. dziwicie się ze coraz mniej osób wchodzi na dd2 a sami sobie komplikujecie życie coraz to głupszymi pomysłami. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tutaj w stoo procentach popieram Kamila byla ankieta bylo przeglosowane ale nikt nic nie zmienil. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Zgadzam sie z Kamilkiem w 100 % odkad wporwdzono anty rasz graczy jest zoraz mniej ... Edytowane 26 Marca 2016 przez ODSMistrz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Kamilku ♡♡ zgadzam się z tobą Edytowane 27 Marca 2016 przez Magiczny erO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi