Tsumi 121 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Otóż mam do dyspozycji 450 zł "Góra" 530 zł Jaką Karte graficzną mi polecacie za takie pieniądze. Chciałbym grać normalnie przy niej w gry ( csgo,rust,dontstarve, lol, bf4,payday2) Proszę o pilną pomoc dziś mi padła karta graficzna jutro zamierzam zmówić nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primo 12 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Podaj model zasilacza, płyty głównej oraz procesor. Bez tego nic nie ruszymy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Podaj model zasilacza, płyty głównej oraz procesor. Bez tego nic nie ruszymy. Tak jak tutaj kolega mówi najlepiej jak byś to podał. Ale nie lepiej jak byś kupił Karte Graficzną MSI Gaming do takich gier kosztuje około 900 zł lub już tańsza 600-700 zł i wchodzą ci ładnie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-hd7770-1gb-ddr5-r7770-pmd1gd5-483331/Ja mam taką jak za takie pieniądze jest genialna cs go bf3 euro truck simulator 2 na full hd wszystko i ładnie smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 nVIDIA najlepsza i tania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi