Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Chciałbym aby te amxbans zostało dodane do paska, jest sklep jest screenshot i powinno być amxbans. Powód tego jest dosyć prosty, na ss'ie widać gdzie się znajdujemy, aby mieć prosty dostęp do zbanowania gracza można by było kliknąć w guzik, i zbanować, a tak to muszę wchodzić na główną strone i z niej wchodzić na amxbans. Zwykła propozycja dodania guziku, która chyba nie potrzebuje tak/nie , dodaj Karol jak najszybciej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Po za tym z perspektywy UBTeam sprawdzając temat trzeba wyjść z niego i wejść na stronę główną aby włączyć stronę amxbans. Dobre spostrzeżenie, jestem za choć takie głosy są tutaj niepożądane. Edytowane 27 Marca 2016 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Jeżeli ma to ułatwić życie UBTeam to oczywiście że jestem na tak. Ps. ja zawsze miałem zakładkę do amx ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Nie ma problemu, gotowe. Dodam też niedługo listę sourcebans w tym miejscu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Moim zdaniem jak już amx to niech będzie i sb, ale dodawanie większej ilości przycisków mija się z celem. Celem tego paska jest szybki dostęp, ale jak tych przycisków będzie 15 to już nie będzie szybki dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 To można zrobić w ten sposób żeby był przycisk np. BANY i gdy to klikniemy rozwiją się AMXBANS I SOURCEBANS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi