Miłosz 2,789 Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Chciałbym aby te amxbans zostało dodane do paska, jest sklep jest screenshot i powinno być amxbans. Powód tego jest dosyć prosty, na ss'ie widać gdzie się znajdujemy, aby mieć prosty dostęp do zbanowania gracza można by było kliknąć w guzik, i zbanować, a tak to muszę wchodzić na główną strone i z niej wchodzić na amxbans. Zwykła propozycja dodania guziku, która chyba nie potrzebuje tak/nie , dodaj Karol jak najszybciej 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 (edited) Po za tym z perspektywy UBTeam sprawdzając temat trzeba wyjść z niego i wejść na stronę główną aby włączyć stronę amxbans. Dobre spostrzeżenie, jestem za choć takie głosy są tutaj niepożądane. Edited March 27, 2016 by James0v. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Jeżeli ma to ułatwić życie UBTeam to oczywiście że jestem na tak. Ps. ja zawsze miałem zakładkę do amx ;d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 28, 2016 Root Share Posted March 28, 2016 Nie ma problemu, gotowe. Dodam też niedługo listę sourcebans w tym miejscu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz2pa 321 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Moim zdaniem jak już amx to niech będzie i sb, ale dodawanie większej ilości przycisków mija się z celem. Celem tego paska jest szybki dostęp, ale jak tych przycisków będzie 15 to już nie będzie szybki dostęp Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeO12 369 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 To można zrobić w ten sposób żeby był przycisk np. BANY i gdy to klikniemy rozwiją się AMXBANS I SOURCEBANS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 29, 2016 Root Share Posted March 29, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts