Umciaak * 1 502 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Imię:KacperWiek:16Kontakt:GG/STEAM/PW FORUM/INNETwój nick na TS3:Umciaak * ♛ 1337 ♛Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Ponieważ zauważyłem, że administracja się wykrusza; a moje czasami bezczynne siedzenie po 12h może komuś pomóc.Kontakt z administracją: (w skali 1-10):6-7Ile czasu spędzasz na TS3:od 1h do 14hCzy posiadasz admina na innym TS3?:NieZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):5Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Miałem kiedyś własnego prywatnego ts'a.Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Tak Edytowane 27 Marca 2016 przez Umciaak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na NIE - podanie jest napisane byle jak - słaba znajomość ts'a - brak doświadczenie, jak na tak rozwinięty server team-speaka Pozdrawiam: Major_W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Kolejna pajacerka? Umciak proszę Cię, Lubię Cię ale jestem na Nie. -Podanie napisane bez starania, po prostu tak na odwal się. -Słaba znajomość Ts'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 jestem na nie Słabo napisane podanie Jestem czasami kontrowersyjny Kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Niestety również jestem na nie lecz tylko i wyłącznie z powodu podania które zostało napisane bardzo słabo. I trochę słabo z znajomością TS3 Edytowane 28 Marca 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi