Maselkowicz 0 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 1. Nick:Mój nick na serwerze to Maklowicz ( wcześniej miałem Maselkowicz )2. Imię:Mam na imię Kuba3. Wiek:Mam 14 prawie 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Dopiero zaczynam z AMX ale szybko się uczę więc moja znajomość to ok 5-6 6. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Posiadam sprawny mikrofon który nie trzeszczy ani nie szumi (jak szumi to laptop gdy się przegrzewa ale kopiłem mate chłodzącą więc powinno to pomoc )7. Link do swojego GT**:Nie wiem co to GAME TRACER 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: chce być ponieważ gdy gram o 13-14 to adminów często nie ma i dzieci bez mikra wchodzą do CT i robią FK a nie zawsze Borixon może przyjść i ich po banować , dużo osób chodzi po txt i zabijają w ten sposób na KILLDAY'U 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:osiadam steam ale z niego nie kożystam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Gram dosyć sporo ok 3-4 h dzennie codziennie ale gdy będzie ładniejsza pogoda to zapewne ograniczę ten czas do ok 2 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):W dni robocze to po szkole ( zależy od dnia od 13 a w poniedziałki od 17 ) w weekendy to różnie w piętki gram od 13 do 18 czasem do 22 a w soboty i niedziele to zależy ile trzeba zrobić w domu lub czy jestem u brata w odwiedzinach (nie ma on cs i nie moge u niego grać na serverze) 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Jestem w trakcie mutacji12. Staż w grze counter strike 1.6:Gram od Września13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie byłęm adminem w cs (tylko w minecrafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Podania składamy raz na tydzień, ostatnie złożyłeś 24 marca, dziś mamy 30, więc odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi