-BooM- 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 1.Twoj Nick: -BooM- 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Friko 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: 02.04.2016 godzina 21:07 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): raczej nie było takiej możliwości na dowody 7.Opis sytuacji: graliśmy na eldorado. przeskanowałem z respa na resp (1 raz) po czym dostałem bana na 30 minut , więc wnioskuje że admin Friko nie zna regulaminu skoro po 1 skanie dostałem takiego bana gdzie w regulaminie wyraźnie pisze "2.2. Zakaz skanowania z respa na resp [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5 min / Ban na 30min]" gdzie to ostrzeżenie ? kick ? ban 5 minut ? *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Po co ta skarga jak skanowaleś to nie płacz, admin miał do wyboru albo dać ostrzeżenie albo kicka albo bana na 5 min albo na 30, dał Ci na 30 taki był jego wybór. Skarga nie słuszna a ty masz nauczkę na przyszłość. Każdy uczy się na błędach @edit nie chcę sie z toba kłócić bo to nie ma sensu skanowałeś płot wiedząc o tym, że łamiesz regulamin to masz kare. /do zamknięcia Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez BoteczeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BooM- 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 wiesz od czego jest regulamin i po co jest tam ustawiona kolejność kar ? bo widzę że tez nie masz pojęcia a się wypowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Każdy kto gra na serwerze powinien znać regulamin, mam tu na myśli Ciebie -BooM-. Wiedziałeś, że za skanowanie z respa na resp grozi ban, a jeżeli nie wiedziałeś to Cię nie zwalnia z przestrzegania regulaminu. Admin miał do wyboru na jak długo Cię zbanować, wybrał na 30 min i tak najczęściej WSZYSTKICH się banuje za takie złamanie regulaminu. Skarga nie słuszna, ban wygasł. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi