REBIOv13 42 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 1. Nick: REBIO2. Imię: Miłosz3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 6/105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/REBIO/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Dokładny, jak coś robię to na 100% ponadto sympatyczny i pomocny.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jako, że jestem rannym ptaszkiem i lubię grać od 7 to zwykle trafiam na cheaterów co mnie bardzo irytuje i chciałbym to wytępić 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jn.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Staram się codziennie po kilka godzin, jednak szkoła mi to utrudnia :/ W weekendy gram zawsze, głównie rano ok. 7-11 oraz po południu i wieczorem.13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok. roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Jak najbardziej na tak: +widac go czesto na serwerze, +zglasza na [email protected], +wiek jest, +skladka +/- doswiadczenie , mysle ze sobie poradzisz to nie jest trudne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karaś2 11 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Jestem na Ta Amx Wiek Mikro Skladka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quattro 237 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Na tak+Gt+ Składka+wiek+ nie widziałem by były z nim jakiekolwiek problemy na serwie a co do tego że nie miałeś jeszcze admina na serwie jest bardzo miła administracja więc jeśli nie będziesz wiedział czegoś z chęcią ci pewnie pomogą 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUDASLASKA1920 131 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Jestem na tak Składka Grasz na serwie Wiek mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,321 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 (edited) Ostatnie podanie zostało zamknięte 1 kwietnia, dziś mamy 3 kwietnia, z racji tego, że podania składamy 7 dni po zamknięciu poprzedniego, to podanie jestem zmuszony odrzucić. Edited April 3, 2016 by Pawel.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,321 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts