Niepokro 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nick: Moda NIe Lubi SieeLink do SS: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer:Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=67306 Dostałem bana za niby kulturę aż na 30 min, nie mogę wejść na team speak bo też dostałem bana na 7 dni jest jakiś administrator lub osoba zajmująca się ts3 proszę szybki kontakt.Dostałem bana bo chciałem range ROOT a nie znam się to powiedział;em pierwsza lepsza jak mi kolega polecił, nikt mi nie wytłumaczył tamten tylko pisał z innego kanału. Mam sprawę ważną bo chciałem przedłużyć premke a jest mały błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ban za kulturę już wygasł. Jeżeli się z tym banem nie zgadzasz to napisz skargę w odpowiednim dziale serwera. Co do bana na TS3 to chyba nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi