Niepokro 8 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Nick: Moda NIe Lubi SieeLink do SS: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer:Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=67306 Dostałem bana za niby kulturę aż na 30 min, nie mogę wejść na team speak bo też dostałem bana na 7 dni jest jakiś administrator lub osoba zajmująca się ts3 proszę szybki kontakt.Dostałem bana bo chciałem range ROOT a nie znam się to powiedział;em pierwsza lepsza jak mi kolega polecił, nikt mi nie wytłumaczył tamten tylko pisał z innego kanału. Mam sprawę ważną bo chciałem przedłużyć premke a jest mały błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Ban za kulturę już wygasł. Jeżeli się z tym banem nie zgadzasz to napisz skargę w odpowiednim dziale serwera. Co do bana na TS3 to chyba nie ten dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts