pawel1971tychy 313 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam w tym temacie chcę was poinformować że niebawem będzie konkurs w którym do wygrania będzie 1X Steam CS 1.6 10.04.2016 (only dd2) (informacje) dowiecię się jak wygrać steam i jak dołączyć do konkursu. Jednego jestem pewien że konkurs nie będzie dotyczył graczy steam jak narazie to tyle ,Pozdrawiamy Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez pawel1971tychy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 To trochę nie fair jeżeli konkurs nie mógłby dotyczyć graczy z platformy steam. Może być jakaś inna nagroda w zamian za to? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Postaram sie dołaczyć do tego 2 vipy na okres 1miesiąca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 a jak ktos ma vipa ? ja chciałbym steama gdyż przydałby mi się bardzo :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Czekam na konkursik jestem ciekaw co Pawelek wymysli . Moze i ja mam jakies szanse , Steam tez by mi sie przydalo Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Fox28081995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Całkiem spoko, ale nie fer ze nie tyczy się to stemowców .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Pazerni nie każdego stac na steama jak widac po co wam 2 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 mi potrzebne 2 konto bo chce go pobrać bo na tym nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Fajnie Paweł wymyśliłeś, ale po co wam STEAM'owcom kolejny steam? Dajcie szanse NS'om, a dla was nagroda w postaci ... kasy w sklepiku, wystarczy Paweł pogadać z Karolem i gotowe. Podzielisz konkurs na 2 części, dla NS i STEAM, NS może dostać steama z 1.6 , a Steam kase w sklepiku.. ale VIP by był dobrym rozwiązaniem bo jest on na zawsze tylko wtedy gdy jesteś adminem, potem po miesiącu sie kończy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 wbiję sobie na ns i też się będzie liczyć? dlaczego nie ma równych szans dla każdego tylko same nsy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 wbiję sobie na ns i też się będzie liczyć? dlaczego nie ma równych szans dla każdego tylko same nsy.. 1.6 na Steam już nie jest niczym wyjątkowym od kiedy powstał cs:go, ale jednakże jest to coś lepszego i wyróżniającego. I ty chcesz go zgarnąć dla siebie albo platform Steam, ja się pytam na co? Jak dzieciak, który będzie miał 2 lizaki bo nie może się podzielić z innymi, po chj wam te steamy.. ja nie rozumiem jak tak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NumerJedenReprezentant 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No wg. mnie to tez powinien byc konkurs dla steamowcow . i dla steamowcow zamiast Steama dac do wygrania co innego np. Vip'a albo cos innego. Z gory Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siwy jak cs 1,6 może być już niczym wyjątkowym ? ;p ja czuje sentyment do 1,6 i nie zamierzam przestać grać :) Pewnie wielu graczy tak ma : ) a co do konkursu to dobrze by było gdyby nagrody były jednakowe żeby nie wyróżniać graczy albo zróbcie jedną inna nagrodę zgodną dla graczy ns jak i steam : ) tylko jaką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi