pawel1971tychy 313 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 (edited) Witam w tym temacie chcę was poinformować że niebawem będzie konkurs w którym do wygrania będzie 1X Steam CS 1.6 10.04.2016 (only dd2) (informacje) dowiecię się jak wygrać steam i jak dołączyć do konkursu. Jednego jestem pewien że konkurs nie będzie dotyczył graczy steam jak narazie to tyle ,Pozdrawiamy Edited April 3, 2016 by pawel1971tychy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 To trochę nie fair jeżeli konkurs nie mógłby dotyczyć graczy z platformy steam. Może być jakaś inna nagroda w zamian za to? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1971tychy 313 Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 Postaram sie dołaczyć do tego 2 vipy na okres 1miesiąca 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 a jak ktos ma vipa ? ja chciałbym steama gdyż przydałby mi się bardzo :x 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox28081995 50 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 (edited) Czekam na konkursik jestem ciekaw co Pawelek wymysli . Moze i ja mam jakies szanse , Steam tez by mi sie przydalo Edited April 4, 2016 by Fox28081995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny erO 67 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Całkiem spoko, ale nie fer ze nie tyczy się to stemowców .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUDASLASKA1920 131 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Pazerni nie każdego stac na steama jak widac po co wam 2 ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 mi potrzebne 2 konto bo chce go pobrać bo na tym nie moge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Fajnie Paweł wymyśliłeś, ale po co wam STEAM'owcom kolejny steam? Dajcie szanse NS'om, a dla was nagroda w postaci ... kasy w sklepiku, wystarczy Paweł pogadać z Karolem i gotowe. Podzielisz konkurs na 2 części, dla NS i STEAM, NS może dostać steama z 1.6 , a Steam kase w sklepiku.. ale VIP by był dobrym rozwiązaniem bo jest on na zawsze tylko wtedy gdy jesteś adminem, potem po miesiącu sie kończy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 wbiję sobie na ns i też się będzie liczyć? dlaczego nie ma równych szans dla każdego tylko same nsy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 wbiję sobie na ns i też się będzie liczyć? dlaczego nie ma równych szans dla każdego tylko same nsy.. 1.6 na Steam już nie jest niczym wyjątkowym od kiedy powstał cs:go, ale jednakże jest to coś lepszego i wyróżniającego. I ty chcesz go zgarnąć dla siebie albo platform Steam, ja się pytam na co? Jak dzieciak, który będzie miał 2 lizaki bo nie może się podzielić z innymi, po chj wam te steamy.. ja nie rozumiem jak tak można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumerJedenReprezentant 0 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 No wg. mnie to tez powinien byc konkurs dla steamowcow . i dla steamowcow zamiast Steama dac do wygrania co innego np. Vip'a albo cos innego. Z gory Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilma90 20 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Siwy jak cs 1,6 może być już niczym wyjątkowym ? ;p ja czuje sentyment do 1,6 i nie zamierzam przestać grać :) Pewnie wielu graczy tak ma : ) a co do konkursu to dobrze by było gdyby nagrody były jednakowe żeby nie wyróżniać graczy albo zróbcie jedną inna nagrodę zgodną dla graczy ns jak i steam : ) tylko jaką :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted September 22, 2016 Root Share Posted September 22, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts