pawel1971tychy 313 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam w tym temacie chcę was poinformować że niebawem będzie konkurs w którym do wygrania będzie 1X Steam CS 1.6 10.04.2016 (only dd2) (informacje) dowiecię się jak wygrać steam i jak dołączyć do konkursu. Jednego jestem pewien że konkurs nie będzie dotyczył graczy steam jak narazie to tyle ,Pozdrawiamy Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez pawel1971tychy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 To trochę nie fair jeżeli konkurs nie mógłby dotyczyć graczy z platformy steam. Może być jakaś inna nagroda w zamian za to? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Postaram sie dołaczyć do tego 2 vipy na okres 1miesiąca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 a jak ktos ma vipa ? ja chciałbym steama gdyż przydałby mi się bardzo :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Czekam na konkursik jestem ciekaw co Pawelek wymysli . Moze i ja mam jakies szanse , Steam tez by mi sie przydalo Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Fox28081995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Całkiem spoko, ale nie fer ze nie tyczy się to stemowców .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Pazerni nie każdego stac na steama jak widac po co wam 2 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 mi potrzebne 2 konto bo chce go pobrać bo na tym nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Fajnie Paweł wymyśliłeś, ale po co wam STEAM'owcom kolejny steam? Dajcie szanse NS'om, a dla was nagroda w postaci ... kasy w sklepiku, wystarczy Paweł pogadać z Karolem i gotowe. Podzielisz konkurs na 2 części, dla NS i STEAM, NS może dostać steama z 1.6 , a Steam kase w sklepiku.. ale VIP by był dobrym rozwiązaniem bo jest on na zawsze tylko wtedy gdy jesteś adminem, potem po miesiącu sie kończy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 wbiję sobie na ns i też się będzie liczyć? dlaczego nie ma równych szans dla każdego tylko same nsy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 wbiję sobie na ns i też się będzie liczyć? dlaczego nie ma równych szans dla każdego tylko same nsy.. 1.6 na Steam już nie jest niczym wyjątkowym od kiedy powstał cs:go, ale jednakże jest to coś lepszego i wyróżniającego. I ty chcesz go zgarnąć dla siebie albo platform Steam, ja się pytam na co? Jak dzieciak, który będzie miał 2 lizaki bo nie może się podzielić z innymi, po chj wam te steamy.. ja nie rozumiem jak tak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NumerJedenReprezentant 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No wg. mnie to tez powinien byc konkurs dla steamowcow . i dla steamowcow zamiast Steama dac do wygrania co innego np. Vip'a albo cos innego. Z gory Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siwy jak cs 1,6 może być już niczym wyjątkowym ? ;p ja czuje sentyment do 1,6 i nie zamierzam przestać grać :) Pewnie wielu graczy tak ma : ) a co do konkursu to dobrze by było gdyby nagrody były jednakowe żeby nie wyróżniać graczy albo zróbcie jedną inna nagrodę zgodną dla graczy ns jak i steam : ) tylko jaką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi