bambolejro 0 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Nick: bambolejroLink do SS: http://www29.zippyshare.com/v/csDERH8T/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'pedal masz na 2 , obraza admina'[AMXBans] Duration: '3 hours'Serwer: only dd2Link do bana: Nie wiem z jakiej przyczyny ale nie mogłem zrobić screena konsoli więc wrzuciłem tak, admin nie widział całej rozmowy i wlepił mi bana myśląć chyba że go obraziłem, jak widać na screenach było inaczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Napisz skargę w dziale serwerowym zgodnie z wzorem. Prośby o UB to nie miejsce na załatwianie tego typu skarg. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts