Discus 254 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Chciałbym pogratulować administracji ts. Bardzo dobrze i szybko wykonują swoje obowiązki.Są mili i bardzo pomocni. Na wszystkie rodzaje starają się pomóc użytkownikom,gratuluję i dziękuję za sumienną i rzetelną pracę, poczucie zaangażowania i zdyscyplinowania,oraz wzorowe wypełnianie obowiązków które pełniom.Administracja:HamesPynia Z wyrazami szacunku:Discus Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Discus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Mógłbys trochę pohamować się z tym nabijaniem bezsensownych postów? Jak dla mnie zbędny post. Ale jak dla mnie to bezsensowe nabijanie postów. To że mu pomogliście to jest jakaś ceremonia czy co że trzeba odrazu pisac na forum? Nie. Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Pawel.? To może zacznijmy od początku. Po pierwsze opcja "edytuj" dla Ciebie. Po drugie, nie widzę nic złego w tym temacie, więc on zostaje, natomiast Ty powstrzymaj się przed postami tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak ja twój post Ronaldo... Chciał pochwalić administratorów za coś i dobrze. Potrzebował pomocy i mu pomogliśmy i postanowił nam się odwdzieczyć pisząc ten post @gemciu o boze chciałem napisać tak jak twój post... XDDDD boże jak wyszło xD Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Hames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dołączam się do pochwały, tylko hames musi popracować nad żartami :v Ale jak dla mnie to bezsensowe nabijanie postów. To że mu pomogliście to jest jakaś ceremonia czy co że trzeba odrazu pisac na forum? Nie. Kolega poprostu dziękuje za pomoc, to czy jest to nabijanie postów osądzi administracja a nie ty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 O, bardzo się ciesze, ze mogłam pomoc i polecam się na przyszłość! Dzięki za mile słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi