Discus 254 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników i całą Administrację.Mam pytanie, czy VIPA mogę zakupić przez Pay Safe Card.?Jeśli tak to za ile i na jaki okres?Interesował by mnie Vip na pół roku, lub rok.?Proszę o odpowiedź.Z wyrazami szacunku:Discus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jeżeli na forum to chyba się da, tylko musisz sobie obliczyć ile wyjdzie za pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To jest tak, że możesz założyć sobie konto na http://shop.cs-classic.pl/ po czym możesz doładować tam punkty za sms'a, bądź inny środek płatności, lecz w tym celu musisz napisać do @-_-, aby dogadać szczegóły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione, w razie czego, zapraszam na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi