Ronald0 9 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć mam propozycję, aby stowrzyć serwer turniejowy np. z inna siecią itp. Mógłbym taki serwer stworzyć, ponieważ mam nie potrzebne 50 pkt na pukawce. Mysle ze taki serwer by sie przydał. Serwer do turnieji z inna siecia, albo Admini vs Gracze itp Pozdrawiam. Tak właśnie chodzi o finanse, jak Właściciel/Administrator by chciał, dostałby passy do Pukawki nawet, bo te konto mało mi potrzebne, a chciałbym jakoś pomóc sieci 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Bardzo dobry pomysl , sami kminimy zagrac jakiegos mixa a ciezko z serwerem ! TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli miałby powstawać taki serwer, to na pewno nie na twojej pukawce. Do samego pomysłu jestem na tak, sam pisałem kiedyś do @-_- w tej sPrawie. Fajnie by było gdyby taki serwer powstał Tak właśnie chodzi o finanse, jak Właściciel/Administrator by chciał, dostałby passy do Pukawki nawet, bo te konto mało mi potrzebne, a chciałbym jakoś pomóc sieci Twoja pukawka nawet nie będzie używana jeśli taki serwer miałby powstać, jeśli chcesz pomóc sieci, to daj hajsy na serwer, a nie swoją pukawke xd Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez NeO12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Oczywiście jestem za lecz musi ktoś ogarnięty zajmować sie tym serwerem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jak dobrze pamiętam takie serwery u nas były 2, ale popadały. Nie jestem pewny czy to dobry pomysł, żeby 3 raz wchodzić do tego samego bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Taki serwer byl u nas . Sam go oplacalem do momentu gdy mialem przerwe w graniu. Pozniej oplatą zajmowal sie Karol. Samo postawienie serwera to nie problem , ale musi byc "sponsor" ktory zapewni byt , gdyz ze zbiorek go nie oplacisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 pomysł dobry ale czy wykonalny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jak najbardziej jestem za powstaniem takiego serwera. Tylko chodzi o to co napisał Damian?. Serwer sam się nie utrzyma, trzeba go jakoś finansować... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Byłem opiekunem takiego "mixowego" serwera i powiem, że pomysł jest niewypałem. Takie serwery się stawia dla ludzi, którzy jeszcze grają różnego rodzaju mixy,mieszańce itd. Obecnie takie rozgrywki przeminęły z wejściem na rynek nowego Cs'a: GO. Oczywiście są jeszcze ludzie, którzy grywają sobie (sam się do nich zaliczam), ale na naszej sieci mało jest takich ludzi. Prognoza serwera byłaby następująca: tydzień, dwa zainteresowania, a potem serwer stałby pusty, jak to było poprzednio. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Jeżeli znajdą się chętni, to zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi