Ronald0 9 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć mam propozycję, aby stowrzyć serwer turniejowy np. z inna siecią itp. Mógłbym taki serwer stworzyć, ponieważ mam nie potrzebne 50 pkt na pukawce. Mysle ze taki serwer by sie przydał. Serwer do turnieji z inna siecia, albo Admini vs Gracze itp Pozdrawiam. Tak właśnie chodzi o finanse, jak Właściciel/Administrator by chciał, dostałby passy do Pukawki nawet, bo te konto mało mi potrzebne, a chciałbym jakoś pomóc sieci 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Bardzo dobry pomysl , sami kminimy zagrac jakiegos mixa a ciezko z serwerem ! TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli miałby powstawać taki serwer, to na pewno nie na twojej pukawce. Do samego pomysłu jestem na tak, sam pisałem kiedyś do @-_- w tej sPrawie. Fajnie by było gdyby taki serwer powstał Tak właśnie chodzi o finanse, jak Właściciel/Administrator by chciał, dostałby passy do Pukawki nawet, bo te konto mało mi potrzebne, a chciałbym jakoś pomóc sieci Twoja pukawka nawet nie będzie używana jeśli taki serwer miałby powstać, jeśli chcesz pomóc sieci, to daj hajsy na serwer, a nie swoją pukawke xd Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez NeO12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Oczywiście jestem za lecz musi ktoś ogarnięty zajmować sie tym serwerem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jak dobrze pamiętam takie serwery u nas były 2, ale popadały. Nie jestem pewny czy to dobry pomysł, żeby 3 raz wchodzić do tego samego bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Taki serwer byl u nas . Sam go oplacalem do momentu gdy mialem przerwe w graniu. Pozniej oplatą zajmowal sie Karol. Samo postawienie serwera to nie problem , ale musi byc "sponsor" ktory zapewni byt , gdyz ze zbiorek go nie oplacisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 pomysł dobry ale czy wykonalny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jak najbardziej jestem za powstaniem takiego serwera. Tylko chodzi o to co napisał Damian?. Serwer sam się nie utrzyma, trzeba go jakoś finansować... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Byłem opiekunem takiego "mixowego" serwera i powiem, że pomysł jest niewypałem. Takie serwery się stawia dla ludzi, którzy jeszcze grają różnego rodzaju mixy,mieszańce itd. Obecnie takie rozgrywki przeminęły z wejściem na rynek nowego Cs'a: GO. Oczywiście są jeszcze ludzie, którzy grywają sobie (sam się do nich zaliczam), ale na naszej sieci mało jest takich ludzi. Prognoza serwera byłaby następująca: tydzień, dwa zainteresowania, a potem serwer stałby pusty, jak to było poprzednio. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Jeżeli znajdą się chętni, to zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi