vaaS 948 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Twoj nick: The_GanjaMan_PL Nick podejrzanego*: KarcianyDane podejrzanego [sID+IP]*: Wszystko jest w amxData (dzien, gg:mm) zajscia: 08.04.2016Twoj dowod*: http://www13.zippyshare.com/v/7YsJMlWd/file.htmlRodzaj czita*: WH Nazwa mapki: css_cacheCzasy podejrzanych akcji*: Cała rozpiska znajduje się w paczce z demkiem.IP /Nazwa serwera: GO:MOD SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karciany 17 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak na to patrzę i myślę czy się śmiać czy płakać... Nie wiem czy wiesz coś nt. słuchawek,ale mniejsza o to... Zrobiłeś Mi screeny na tej mapie,były czyste to piszesz teraz skargę? Skoro screeny były czyste to jak mogłem być odpalony? @Edit: Anty'ss nie działa na wszystkie ss'y ^.^ ale spx Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Karciany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz jest czysty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi