vaaS 948 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Twoj nick: The_GanjaMan_PL Nick podejrzanego*: KarcianyDane podejrzanego [sID+IP]*: Wszystko jest w amxData (dzien, gg:mm) zajscia: 08.04.2016Twoj dowod*: http://www13.zippyshare.com/v/7YsJMlWd/file.htmlRodzaj czita*: WH Nazwa mapki: css_cacheCzasy podejrzanych akcji*: Cała rozpiska znajduje się w paczce z demkiem.IP /Nazwa serwera: GO:MOD SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karciany 17 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 (edited) Tak na to patrzę i myślę czy się śmiać czy płakać... Nie wiem czy wiesz coś nt. słuchawek,ale mniejsza o to... Zrobiłeś Mi screeny na tej mapie,były czyste to piszesz teraz skargę? Skoro screeny były czyste to jak mogłem być odpalony? @Edit: Anty'ss nie działa na wszystkie ss'y ^.^ ale spx Edited April 8, 2016 by Karciany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz jest czysty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts