torbik 171 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: KillaZ 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Nagrales to ? 4.IP/SID oskarzanego*: niepotrzebne 5.Data i godzina: 17:05 08.0.2016 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): dmko/logi/ cokolwiek 7.Opis sytuacji: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=888 - to po pierwsze, nie wiem, zmęczony byłem, czy spiący, że mam odpoczywać? Po drugie, ban był za co? Bo nie ogarniam Cię typku, to że jestes jakis nowy czy cos, nie usprawiedliwia Cię od nieznajomosci podstaw admina. (Temat nazw powodu bana był już poruszany wielokrotnie.) Pół godzinny ban, czy nie, skarga się nalży. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. @Dzięki Własnie nie widziałem czy tak, czy nie tak, czy ten prefiks się doda czy cos Aaaa tak btw, czesc pokemonku ^^ Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez KillaZ Poprawiono nazwę tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Przepraszam bardzo jeśli cie zbanowałem a nawet nie wiem za co ban się zgadza odpocznij ale to chodziło pewnie o innego gracza jak banuje mógł gracz wyjść i amx banowania się zmienia jak ktoś wyjdzie wiec mogła zajść pomyłka nic do ciebie nie mam jak do innych graczy a jeżeli nawet ci dałem 1 bana to odrazu to musi być skarga? zawiniłem ja nie powiem ze nie ponieważ chciałem gracza zbanować za wykrzykiwania do mikra i obrażanie możne pomyliłem gracza po prostu wiec przepraszam cie gościu ! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Przepraszam bardzo jeśli cie zbanowałem a nawet nie wiem za co ban się zgadza odpocznij ale to chodziło pewnie o innego gracza jak banuje mógł gracz wyjść i amx banowania się zmienia jak ktoś wyjdzie wiec mogła zajść pomyłka nic do ciebie nie mam jak do innych graczy a jeżeli nawet ci dałem 1 bana to odrazu to musi być skarga? zawiniłem ja nie powiem ze nie ponieważ chciałem gracza zbanować za wykrzykiwania do mikra i obrażanie możne pomyliłem gracza po prostu wiec przepraszam cie gościu ! No i to ja rozumiem W sensie nie że przeprosiny, tylko wyjasnienie sytuacji, masz + ;] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Prosze o podawanie nastepnym razem powod bana( Za co i zgodnie z regulaminem na ile ban ) Bo tak to skarga została przyjeta Temat zamykam Upomnienie słowne Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi