BoteczeQ 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: BoteczeQ 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin/Admini i gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: admini- nie mam, gracz rozYebunda 4.IP/SID oskarzanego*: nie mam 5.Data i godzina: okolo 16 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): HLTV, logi 7.Opis sytuacji: TT zamiast robić cele kampią na respie nawet do 0:30 ( paka nie była podłożona ), zgłaszam na u@ , że kampią na respie, admin ma mnie w d*pie, kolejna runda znów TT kampią zamiast robić cele mapy, ponownie zgłaszam adminowi na u@, lecz znów jestem ignorowany itd. cała mapa tak wyglądała. 2.1 Każdy gracz powinien wykonywać cele mapy. 6.1 Administrator serwera ma prawo zbanować gracza który łamie regulamin. Wydaje mi się jeszcze, że admin nie ma prawa zignorować żadnego zgłoszenia na u@. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Akurat mnie nie było, ale powiedz kolego co admin ma zrobić w takiej sytuacji??? Wywalić wszystkich TT??? Po zmianie regulaminu nie można banować za resp TT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Akurat mnie nie było, ale powiedz kolego co admin ma zrobić w takiej sytuacji??? Wywalić wszystkich TT??? Po zmianie regulaminu nie można banować za resp TT... Jak to po zmianie regulaminu? Ten jest nie aktualny? Jeśli tak to proszę o umiejscowienie w dziale regulamin cs 1.6 only dd2 ten właściwy. Nie wywalić wszystkich TT, chodzi mi o jednego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jest dozowlone kampienie na respie tt i raszowanie ct, lecz jezeli gracz nie wykonuje celow kapy wtedy mamy prawo/ obowiazek upomniec gracza lub ewentualnie kick ban tak jak teryfikator banow pokazuje W tej sytuacji radze Ci rozpisac demko i moment w ktorym sytuacja miala miejsce poniewaz moim zdaniem to powinnienes zrobic a nie czekac na nas az znajdziemy odpowiednie demko i obejrzymy je cale zeby znalezc dana sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Widzisz , są tacy gracze jak ty , który nie gra na serwie długi czas , wejdzie i skargę napisze . I jeszcze jedno , wiesz gdzie jest regulamin ? TAM GDZIE ZAWSZE BYŁ . PozdRawiam 1.1.1 Wchodząc na serwer, akceptujesz jego regulamin. 1.1.5 Główny opiekun serwera i Administrator sieci ma prawo w każdej chwili zmienić regulamin. I to twoj obowiazek jest znać regulamin a nie się dowiadywac od kogoś innego ( zdziwiony) zmiana ..... Np : Paka jest na b , a jeden terro jest na respie , za co ban ? Jak ktos inny cele robi z paka ? Jak zginie z paka musi zrobic cele inny gracz BoteczeQ Jest taka opcja jak EDYTUJ . wiec prosze cie , nie pisz post za postem , tylko dodaj co chcesz powiedzieć w tym samym poście Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi