NeO12 369 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 1. Nick: NeO :] 2. Imię: Marek 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie teraz, kiedyś na pewno xd 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Marek, chodzę do gimnazjum w krk i ogólnie lubię grać w csa 1.6 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Ponieważ serwery 201 i 350 są bardzo powiązane, właśnie dlatego chce zostać adminem 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Profil 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w weekendy 2/3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): weekendy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumasS 483 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Jestem na TAK. Neo to fajna osoba i nadaje się w 100% na to stanowisko. +ogarnia +amxx Resztę sami wiecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karaś2 11 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Jestem na Tak Amx Steam Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus446 139 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Gdzie jest link do gt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz2pa 321 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Jestem tymczasowo na nie z powodu, że nie masz przegranej nawet minuty na serwie. Zapraszam z otwartymi rękoma za tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz2pa 321 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts