NeO12 369 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 1. Nick: NeO :] 2. Imię: Marek 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie teraz, kiedyś na pewno xd 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Marek, chodzę do gimnazjum w krk i ogólnie lubię grać w csa 1.6 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Ponieważ serwery 201 i 350 są bardzo powiązane, właśnie dlatego chce zostać adminem 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Profil 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w weekendy 2/3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): weekendy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jestem na TAK. Neo to fajna osoba i nadaje się w 100% na to stanowisko. +ogarnia +amxx Resztę sami wiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jestem na Tak Amx Steam Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Gdzie jest link do gt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jestem tymczasowo na nie z powodu, że nie masz przegranej nawet minuty na serwie. Zapraszam z otwartymi rękoma za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi