RomantykNLO 140 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Romantyk(Nie)LekkichObyczajow 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Admin 4.IP/SID oskarzanego*: Nie wiem, czy tylko mi, ale amx_ip i status nie działa :c 5.Data i godzina:21:45 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Shinichi, Bracon, Manniussolo, Kamileczka, 7.Opis sytuacji: Karciany przedłużał na FD. Do tego podrzucił więzniowi broń, ja dostałem za to ostrzeżenie, więc w tej sytuacji powinno być tak samo.. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karciany 17 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Nie mam prawa zabić więźnia na Freeday'u w momencie,gdy się nie buntuje. Wiążę się to z Freekill'em (przeczytaj regulamin) Broni nie wyrzuciłem,lecz zmieniłem na nóż i w chwilę później gracz wyciągnął broń. Gdybyś nie zauważył,Ja miałem m249,On wyciągnął m4a1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Albanii 280 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Nie wiem po co Karciany kłamiesz ale wiedz o tym że obejrzałem demko gdzie widać jak dajesz więźniowi broń. A jak wiesz w regulaminie jest wyraźnie napisane "4.11 Klawisz ma zakaz dawania broni więźniowi (Nie tyczy się to w przypadku zabaw gdzie może być to potrzebne)". Ze względu że jesteś na okresie próbnym odbieram Ci admina. A od Zygiego zależy czy Ci go odda czy też nie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Albanii 280 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts