RomantykNLO 140 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Romantyk(Nie)LekkichObyczajow 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Admin 4.IP/SID oskarzanego*: Nie wiem, czy tylko mi, ale amx_ip i status nie działa :c 5.Data i godzina:21:45 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Shinichi, Bracon, Manniussolo, Kamileczka, 7.Opis sytuacji: Karciany przedłużał na FD. Do tego podrzucił więzniowi broń, ja dostałem za to ostrzeżenie, więc w tej sytuacji powinno być tak samo.. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karciany 17 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie mam prawa zabić więźnia na Freeday'u w momencie,gdy się nie buntuje. Wiążę się to z Freekill'em (przeczytaj regulamin) Broni nie wyrzuciłem,lecz zmieniłem na nóż i w chwilę później gracz wyciągnął broń. Gdybyś nie zauważył,Ja miałem m249,On wyciągnął m4a1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie wiem po co Karciany kłamiesz ale wiedz o tym że obejrzałem demko gdzie widać jak dajesz więźniowi broń. A jak wiesz w regulaminie jest wyraźnie napisane "4.11 Klawisz ma zakaz dawania broni więźniowi (Nie tyczy się to w przypadku zabaw gdzie może być to potrzebne)". Ze względu że jesteś na okresie próbnym odbieram Ci admina. A od Zygiego zależy czy Ci go odda czy też nie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi