rolooo 553 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) w sobotni wieczór odbył się mecz Admini vs gracze. razem z Kryptonem wpadliśmy na taki pomysł nie pisałem nigdzie tego bo pomysł był realizowany na szybko , wykupiliśmy serwer na 2 godz na próbę zobaczyć jak to będzie, pomysł był fajny wszyscy się dobrze bawili . na początku było troszkęnie porozumień. Admini wygrywali dość ostro więc postanowiliśmy zrotować składy i ja zagrałem jako gracz a Weronika jako Admin.pierwsza połowa była udana dla graczy wygrali one stronę ct 10 do 5 po zmianie stron gracze nadal wygrywali, było już 3 zero i niestety padł nasz serw bo limit czasu już minął .. i teraz moje pytanie brzmi czy byli by chętni na takie mecze ? bo jak coś mogli byśmy wykupić serwer i grać takie mecze. mogł bym nawet grać z graczami żeby były jakieś szanse więc czekam na wasze opinie Admini Kowal KryptonFamGandziamafiaWeronika Gracze Quattro UmciakZygus Versatile rolooojak już mówiłem zmieniłem się z Weroniką żeby było równo. składy :Wyniki! : po stronie CT ! po stronie TT ! : dziękuje i czekam na wasze opinie ! :D Pozdrawiam roleeek Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez rolooo 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Bardzo fajny pomysl, duzo zabawy, zero klotni mila atmosfera ciesze sie ze sie takie cos odbylo podziekowania dla Was ziomki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Serio moją "życiówke" dałeś XD? Ogólnie pomysł bardzo fajny. Leci plusik! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 To dlateeego pytałeś o ten serwer Fajny pomysł, może kiedyś i ja z wami zagram jak będziecie jeszcze coś takiego robić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziękuje za zaproszenie na ten meczyk . Dobra zabawa czekam na więcej takich xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ładny meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jak dla mnie propozycja na Tak Widac z opini graczy ze mecz bym fajny a wiec leci plusik. Oby takich wiecej meczy admini vs gracze nastepnym razem daj rozpiskę kiedy bd nastep ny mecz. Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Rolooo gdyby nie to że jesteś największym złodziejem na świecie to dałbym LIKE Zobaczymy za tydzień jak dostaniecie od FFA #edit Gdybyś miał coś grać to ja zawsze chętny Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Barciak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajny pomysł :-D @Barciak, nie zdziw się :-P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 BArdzo dobry pomysł !!! Oby więcej takich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Też się piszę na to jakby co, nie zapomnijcie o mnie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem na tak Chętnie bym dołączył do takiego meczyku A może meczyk ''starzy'' admini vs ''nowi''? XD Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Zeus123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 adminów dużo mało graczy czekam na jeszcze wiecej opinii ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Miałem nadzieję, że wyniki się nigdzie nie ukażą, ale skoro już są i proponujesz powtórki to nawet nie jest to propozycja, tylko wyzwanie, bo muszę teraz pokazać jak się gra, a nie reprezentować takie lamienie. Czekam na powtórkę, muszę się zrewanżować Pomysł zajebisty, w praktyce też dobrze, tylko następnym razem musi być forma i wszystko będzie idealnie. No więc, do zobaczenia na kolejnych ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Taki meczyk takie emocje wbijam w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ej no jak to sie stało że zapomnieliście o mnie ? a no tak nie było mnie, ale następnym razem nawet beze mnie nie zaczynajcie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mi też nikt nic nie napisał xd W następnym meczu pisze się do składu, złoimy du*y adminom ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1v 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Też się piszę na to jakby co, nie zapomnijcie o mnie ! i ja, ale nie w sobote :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mi też nikt nic nie napisał xd W następnym meczu pisze się do składu, Admini vs gracze tylko kiedyodbedzie sie nastepny taki mecz admini vs gracze bo bym z checią się zapisal i bym pokazal ja swoje umiejetnosci snajperskie i swojego skilla... Pozdrawiam kropka czyli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1v 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 duze zainteresowanie, to moze i jakas liga 5n5 wypalilaby ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Gdyby jeszcze tak wziąć osoby z FFA i GOMOD'a No ciekawe by to było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 słucham nadal propozycji , bo robi się coraz ciekawiej ! w najbliższym czasie się coś wymyśli jak coś konkret pójdzie ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Może za tydzień jakiś meczyk ? Fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Na ekipę z DD2 nie ma mocnych 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Na ekipę z DD2 nie ma mocnych Mhmm... Mieliście farta że niestety FFA dziś nie mogło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi