rolooo 553 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Na ekipę z DD2 nie ma mocnych popieram mamy skład nie do rozpykania ja w tym tyg ogarniam serwer i może coś zagramy w next week ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhsS 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Z chęcią pomogę graczom. Fajny pomysł pobudzi graczy jak i adminów do grania na serwerze. Można się czuć jak na Turniejach CS:GO... Plus leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 popieram mamy skład nie do rozpykania ja w tym tyg ogarniam serwer i może coś zagramy w next week ;p Wiadomo że nie do rozpykania, w końcu wróciłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 JBC pisze sie na taka gierke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jakby brakowało Wam gracza walcie śmiało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie i Panie zapowiedź będzie bomba Może jeszcze nie teraz ale mam nadzieje ze bydzie bydzie ;d Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Taki turniej to fajna sprawa na innych sieciach także grałem podobne i było sympatycznie jeżeli odbędzie się następny turniej postaram się wziąć udział. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Turniej same Steam czy też NS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Odświeżmy ten temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 No własnieee xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Rolooo na razie się do mnie nie zgłosił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Możemy zrobić tak ja w czwartek za tydzień mogę wykupić serwer (Ktoś będzie mi musiał pomóc co i jak...) Postawię na miesiąc czy jakiś dłuższy okres i możemy zrobić jakiś turniej ,admini vs gracze ,albo admini DD2 kontra admini innych serwerów tej sieć :) Pomysł dobry i chciałbym zagrać to na pewno :)Ewentualnie mieszane składy (Admini i gracze) niech każdy już teraz zbiera drużynę i zastanowi się nad jej nazwą i heja jedziemy z tym koksem :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Szkoda że opiekunowie serwera w ogóle się tutaj nie wypowiadają. Co do turnieje mógłbym taki zorganizować ale potrzebujemy ludzi oraz serwera // serwer by załatwił spiochu. Może stworzę jakąś ankiete? Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły albo chce pomóc to zapraszam na pw albo na ts3. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Siemanko wstępnie możemy się zgadać na sobotę południe /pod wieczór Lub niedziele poludnie/wieczór Pogadam ze spiochem my team mielismy mamy i bedziemy mieć:) Ja jak i cała reszta chce pograc to czemu nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek :) 7 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Również bym zagrał taki meczyk swietna sprawa tylko tak jak Paweł mówi sobota wieczór tylko czy koniecznie trzeba ten ts3 bo jak odpale ts to wtedy bym miał po 130 ping chyba ze nie trzeba to spoko :D :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mi odpowiada sobota wieczór bardziej ,w tedy też możemy ustalić co i jak (myślę że na serwer poczekacie do następnego piątku czy czwartku to tylko 7-8dni) przez ten czas również można zbierać drużyny. (Na serwer pieniążki dam na 200% żeby się nikt tym nie przejmował). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Co do ts to musi byc bo jak chcesz grac bez mikro turniej? xd A co do terminów turnieju , chętnie bym zagrał w nim :) W soboty wieczorkiem i w niedziele dałbym radę , wiec w razie czego piszcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GandziaMafia 5 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 O bardzo fajny pomysł:) ja póki co mogę codziennie więc jak coś to piszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Pieniądze na serwer mam odłożone ,teraz pytanie stawiamy ten serwer na te turnieje czy nie ? Bo nie wiem chciałbym wiedzieć do soboty ,inaczej hajs przeznaczę na rybki do akwarium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Można zagrać w sobotę ale do jutra (piątku) musiały by być potwierdzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Mecze tego typu są super i integrują adminów z graczami dlatego muszą byc mieszane składy;) Tylko po co kupowac serwer jak np. FFA stoi puste ciągle nawet wieczorami proponuje tam realizowac mecze:) np. Zeus ma admina też na FFA, ja mam można. Zreszta można się umowić na konkretny termin meczu i np ja czy innym admin ffa moze byc w celu bycia sedzia ;p i do zmian mapek;) co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A opiekuni co na to >? Może ktoś z wyższą rangą się wypowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jak na FFA to potrzebujesz opiekuna czyli -_- żeby wyłączył automatyczne przerzucanie graczy i ustawił hasło. Polecam napisać PW do Karola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Normalnie FFA było by otwarte, a na czas meczu by sie zamykalo na okreslone haslo. Oczywiscie sprawa do ugadania z karolem i opiekunem ffa ktory za 2 dni juz bedzie wybrany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Szkoda, że Paweł się nie odzywa, a miał załatwić to w zeszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi