RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) A ja powiem tak : Kiedys jak było to organizowane duzo osob chcialo grac ja , pawel i wiele innych sie zglosiło , a wiecie co oni zrobili ? Sami na steam lub na serwie zabrali tych kogo lubieli bez zadnego losowania , głosowania a reszte olali . Tak teraz temat tetni zyciem ..... Edytowane 13 Czerwca 2016 przez RUDASLASKA1920 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 A ja powiem tak : Kiedys jak było to organizowane duzo osob chcialo grac ja , pawel i wiele innych sie zglosiło , a wiecie co oni zrobili ? Sami na steam lub na serwie zabrali tych kogo lubieli bez zadnego losowania , głosowania a reszte olali . Tak teraz temat tetni zyciem ..... Poustawiali swoje drużyny i ruszyli do gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) A ja powiem tak : Kiedys jak było to organizowane duzo osob chcialo grac ja , pawel i wiele innych sie zglosiło , a wiecie co oni zrobili ? Sami na steam lub na serwie zabrali tych kogo lubieli bez zadnego losowania , głosowania a reszte olali . Tak teraz temat tetni zyciem ..... Nie było tak. Zbierali ludzi co byli aktywni, którzy się zdeklarowali. Ile można czekać na parę osób? To nie jest tak, że kto kogo lubi bez przesady.... ++ Po co wprowadzać tutaj spiny? Coś ciekawego się dzieję to lepiej to wspierać, a nie... Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Czekam aż będzie następne. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Weronika to co napisałas to smieszne było serio ja miałem miesiac wolnego wtedy i siedzialem od 7:30 na kompie do 21:00 . Nikt sie nie prosił .....Jak sie zapytalismy o ktorej gramy i kiedy gramy to odpawiadali ze juz maja składy jeszcze przed meczem !! Nie wiesz to nie pisz głupot i ty chyba sie spinasz a nie ja pisze jak było.... a ze oni jak widza dziewczyne na serwie to mogli by jej ..... wiesz gdzie wejsc ,bo w zyciu chyba tak dobrze im sie nie powodzi jak w virtualu i ty byłas Nr 1 Edytowane 13 Czerwca 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To je dobre xdddddd. Piszę się ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 No niestety ,ja hajs na rybki przeznaczyłem nie mam zamiaru czekać bo jestem z natury w gorącej wodzie kompany i dla mnie wszystko powinno być na już ,nie mam oczywiście tutaj do rudyśląskiej czy Pawła pretensji ,wręcz przeciwnie ,z Pawłem ostatnio pisałem na serwie i doszliśmy raczej do wniosku że plan nie wypali ,z resztą nie ma się co dziwić ,zero odpowiedzi od rang strasznych ,przykro mi ,bo ludzie się angażują chcą coś pomóc ,a inni to olewają dosłownie zlewka. Będzie chciał ktoś pograć to ewentualnie pod koniec miesiąca niech do mnie napiszę kupię jakiś serwer na określony czas i się pogra ,tutaj niema sensu jak widzę.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja się piszę na taki mecz ale dajcie wcześniej znać jakiego dnia robimy o której godzinie i adres :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Temat można zamknąć, bo takie podbijanie go nie ma sensu. Jak zbierzecie sobie grupę ludzi i każdy przeznaczy pieniądze na serwer to może wam coś wyjdzie. Teraz to wygląda tak, że wszyscy mają chęć grać, ale nikt się nie dołoży do tego pomysłu i nie mówię tu tylko o pieniądzach, ale też o dołożeniu swoich pomysłów, żeby to ruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi